Sergio i Javier, els germans Torres,ens ensenyen cada dia com preparar receptes originals, saboroses iassequibles en el seu programa de televisió. Aquest llibre recull, per primera vegada, els trucs i consells dels autors per treure el màximprofit dels productes de temporada i obtenir resultats d'alta cuina al'abast de tothom. La nostra afició a la cuina va començarquan teníem vuit anys, i tot ho devem a la nostra àvia Catalina.Gràcies a ella vam descobrir el món de les olor i dels sabors que esperfilava als mercats, que recorríem junts. Després deformar-nos amb el mestre Josep Lladonosa, vam iniciar un camí perseparat que ens va dur al cor de les cuines de grans xefs, com araJean Louis Neichel, Pedro Subijana, Alain Ducasse, Santi Santamaria oPhilippe Rochat. Al cap dels anys, i amb l'experiència adquirida, lesnostres trajectòries van tornar a unir-se per dur a terme projectes aXàbia, Brasil i Barcelona, on va arribar l'estrella Michelin l'any2010. Ha estat un viatge intens i meravellós, en el qual hemaprès i hem gaudit molt, per bé que mai no hem perdut de vista elsnostres orígens. Per aquest motiu encara conservem el pis de l'àvia aBarcelona, on hem situat l'Espai Il·lusió o, com ens agradaanomenar-lo, el nostre I+D, en el qual cada dia sumem il·lusió idiversió a la cuina. A Torres a la cuina volem recuperar el plaer de cuinar, per això l'índex del llibre és també unadeclaració de principis: El fonsés la base, la base és el fons
La nostra cuina comença amb unsbons brous, per això cal donar-los la importància i la cura quemereixen. Cuina derecords
Les olors i els sabors de la infantesa, els viatgesarreu del món i la nostra experiència amb alguns dels gran mestres...Aquí hi caben tots els records que ens alimenten dia rere dia. Menys és més
Elaboracionssenzilles amb resultats d'alta cuina, amb poc temps i amb unamanipulació mínima. Productes pertocar el cel
Comprem al mercat productes de temporada iseleccionem els millores de cada territori per fer els millorsplats. Acollir, rebre,compartir
Grans plats per gaudir en companyia, perquè quancuinem per compartir ens retroalimentem de la felicitat delsaltres. Espai Il·lusió
Creació, exploració, experimentació. Les combinacions més sorprenents ambADN Torres.